Buñuelos de grelos, espinacas…

Ingredientes:
– Unha presa de grelos ou espinacas
– Un ovo
– Leite
– Fariña
– Un chisco de sal
Preparación:
Cócese a verdura escollida nun pouco de auga con sal.
Escórrese e resérvase.
Nunha cunca, bátese un ovo cun chisco de sal e engádeselle 1/4 l de leite aproximadamente e espésase ben coa fariña.
Unha vez feita a pasta, engádese a verdura troceada moi fina (pódese refogar cun pouco de allo, ao gusto).
Nunha tixola, ponse abundante aceite e cando esté ben quente vértese a mixtura en pequenas culleradas.
Unha vez voltedada e frita, déixase escorrer nunha servilleta e xa está lista para comer.

2 thoughts on “Buñuelos de grelos, espinacas…”

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *


*